Paprastojo podiumo apžvalga


Sveikos, kadangi šiandien, 15:30 Lietuvos laiku, atsinaujino paprastasis podiumas ir pakilas užėmė naujosios laimėtojos, nusprendžiau apžvelgti jų aprangas bei išsakyti savo nuomonę. Beje iš karto norėčiau pasakyti, kad tai yra tik mano kukli nuomonė ir tikrai kiekvienas ją turime kitokią. Tad renkitės taip, kaip jums patinka ir nesijaudinkite, jeigu jūsų derinys suskambės ne ta nata. Tuojau persikelsime prie vertinimo, bet visų pirma norėčiau pasveikinti šios savaitės nugalėtojas:
Glenna (32 lygis)
MissFortune (30 lygis)
Degantis Drakonas (37 lygis)

Taigi, sveikinu jus visas, sėkmės! Na, ir judam nuo oficialios dalies prie 
aprangos.

Degantis Drakonas
Visų pirma kas krito į akis, tai šukuosena iš naujojo evento. Manau ji puikiai priderinta prie veido bruožų, nes ant mano lėlytės ji visai nesižiūrėjo. Vėliau krypstu į makiažą ir būtent šioje vietoje man norėtųsi jo ne tokio ryškaus. Pati rinčiausi naturalią lūpų spalvą. Aksesuarai (vėrinys bei apyrankė) nesutaria kartu. Manau vėrinio spalvą pakeitus į rusvesnę, jie puikiai derėtų, nes šiuo metu yra šioks toks chaosas ir pasimetimas tarp brangakmenių, metalų ir spalvų. Na, o kombinezonas tikrai neišpasakyto grožio! Spalva unikali, man žydra puikiai žiūrisi ir prie tamsesnės odos, ir prie šviesesnės. Na, o batų spalva taip pat čia tinka. Bendrai, derinys man patiko. Atrodo linksmas, žaismingas. Tik kiek rudenėlį primena, kuris tikrai jau ne už kalnų. :)



MissFortune
Šios panelės derinys savotiškai įdomus, bet kartu iršimtus kartų matytas. Visi drabužiai bei aksesuarai yra iš liepos-rugpjūčio mėnesį vykusių eventų bei laikinų parduotuvių. Pradedant nuo galvos ir judant link kojų, kliūna tikrai čia neturintys būti juodi batai. Jie čia tiktų jeigu nebūtų pasirinkti tokie šviesūs bei blizgūs aksesuarai. Man asmeniškai tokio atspalvio raudona ne prie širdies, bet būtent prie tokio atspalvio odos ji tinka. Vėrinys bei apyrankės-pirštinaitės derinasi prie plaukų, bet vėlgi juoda... Juodi šešėliai man nesižiūri ir padaro panelės veidą labai „pilną“. Tačiau neabejoju, kad kūrėjai, šis derinys patinka. O tai, pakartosiu, ir yra svarbiausia. :)



Glenna
Ši panelė man labiausiai patiko. Vien dėl to, kad iš tolo rėkia originalumu. Spalvos puikiai suderintos. Atrodo, kad kiekvienas rūbas turi savo vietą ir jis vertas čia būti. Šiek tiek neryškiai ir blankiai matosi šviesios apyrankės ant tokio gymio odos. Aš šioje vietoje apyrankių nedėčiau, nes derinys pats iš savęs yra blizgus bei traukiantis akį, tad aksesuarai čia nebereikalingi. Žaviuosi kaip buvo pritaikyta suknelė iš evento. Už tai labai gerbiu, nes būtent sluoksniuoti rūbus ir iš jų sukurti kažką labai gražaus, yra sunku. Pats derinys šiek tiek mistiškas, bet kartu ir nepabijočiau savo lėlę išleisti ant raudonojo kilimo taip apsirengusią, šiek tiek pakeitusi makiažą į labiau šventišką bei uždėjus platesnę šypseną! 


Na ką, dar kartą sveikinu laimėtojas, judančias pilnos statulėlių kolekcijos link. Tikiuosi jums ir kitą savaitę pasiseks. Na ir sėkmės žaidime. Taip pat norėčiau paminėti tai, jog jeigu yra panelių, kurios norėtų, jog įvertinčiau vieną ar kitą jų aprangą - rašykit man (Gervazijai). Mielai įvertinsiu, pasisakysiu ir būtinai nusiųsiu bučkių :**
Ačiū skaičiusioms ir iki kitos apžvalgos! Čiau! :*
Pagarbiai Gervazija.


Komentarai

  1. Gervazija, labai malonu paskaityti tokį postuką buvo.. Darbo įdėta, nuomonė aktuali. Sekmės toliau :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkui, labai džiugu. Stengsiuos tęsti šią beužsimezgančią tradiciją:)

      Panaikinti
  2. Labai idomiai sugalvojot - ideja puiki.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Apie kiekviena rašot iš pusės apie tai ka galvojat ir kokia nuomonę turit susidarę apie žmogu,kito tikėtis ir nebūtu galima,visada kuris populiaresnis ir geresnėj pozicijoj jūsu naudai,tikrai neparašysit blogos nuomonės :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. labadiena, nei viena panelė nebuvo įžeista, tik pasakyta Gervaziuko nuomonė, kiekvieno nuomonė yra skirtinga ir nemanau, kad būtų blogai ją išgirsti. Nesam prieš lelytes, bent aš asmeniškai nei su viena dabar nesu konflikte, tuo labiau nekonfliktiška Gervazija. Atleiskit, jei nuomonė skirtinga.

      Panaikinti
    2. Sveika, asmeniškai esu bendravusi tik su vienu žmogumi iš šio sąrašo ir tai jo įvertinimai nebuvo geriausi. Nežinau ar galėčiau sakyti, jog kažkuri man dėl kažko yra labai naudinga. :) Mano stilius labai įvairus, o nuomonė gali pasikeisti bet kurią sekundę (priklauso ir nuo to ar tą dieną ploviausi galvą :D) tad viskas yra vertinta nešališkai ir be išankstinės nuomonės. :)

      Panaikinti
  4. Įrašas mano manymu parengtas paprastai, bet juk ir nereikia jo per daug perkrauti :) Įdomi idėja vertinti atsinaujinusio podiumo nugalėtojų pirmuosius derinius, tačiau gal ne visos buvo tam pasiruošusios :D Pati užlipusi ant podiumo nespėjau persirengti, nes koją pakišo išvykimas, taigi, nieko keisto, jei vieni deriniai atrodo geriau nei kiti.

    Tiesa, vertinimas geras - nei įžeidžiantis, nei pataikaujantis. Toks neutralus, sakyčiau. Būtent tokio ir reikia, kai vertinamos aprangos. Bet žiūrint į įrašą man kažko visgi trūksta: ar tai kokių balų po kiekviena nuomone, ar tavo pačios skirstymo vietomis dėl įdomumo :D Na, supranti, kad nebūtų tik išsakyta nuomonė, ką galima padaryti bet kur, kad ir pokalbiuose. Jeigu rašai įrašą, norisi, kad jis ir pateiktas būtų gražiai. Pavyzdžiui, jei vertini aprangas ir veidelius - parašai ilgą nuomonę, o gale papildomai kaip kokį apibendrinimą skiri balus už makiažą ir drabužius. Atrodo, jog taip būtų kur kas įdomiau ;)

    Žinoma, į įrašą žiūriu teigiamai, nes jau kuris laikas jokie blog'ai nepalaikė aktyvumo su būtent tokio tipo įrašais. Labai įdomu, sėkmės! :3

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkoju klubo vardu už tokią nuomonę, kiekvienas įrašas yra savotiškai naujas ir turi būti intriguojantis, todėl manau, kad jie neturi žeisti, kažkaip apgalvosime šį dalyką ir kitame įraše pasistengsime parodyti tobulėjimą.

      Panaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Konkurso nugalėtojos bei 0 balų surinkusi panelė:)

♥ ♥ ♥